Contractor bygger nya radhus i Ursviken 

Contractor Projektutveckling introducerar bostadsrätter i kvarteret Kokaren i Ursviken. Totalt kommer det att byggas 6 lägenhetshus med sammanlagt 36 radhuslägenheter. Ursviken är beläget endast 15 minuter med bil utanför Skellefteås stadskärna.  

Boendet för familjen, med bra läge 

Vi strävar efter att bygga prisvärda, hållbara och moderna hem för dem som behöver några rum till. Bostäderna har utmärkt läge med nära till natur, samhällsfunktionerna i Ursviken, och gångavstånd till Northvolt. Byggnaderna är utformade för att möta efterfrågan från de många bostadssökande i Skellefteå. Dessa hem är en investering i Skellefteås expansiva utveckling och en del av Contractors vision att bygga ett levande Norrland.  

Planlösningen 

Varje bostad omfattar cirka 90 kvadratmeter bostadsarea fördelat på två våningar med välgjorda planlösningar. En väderskyddad entré skapas under taket mellan de generösa förråden som tillhör varje lägenhet, vilket ger utrymme för barnvagnen eller cykeln, både inlåst i förrådet eller skyddad av taket, just utanför dörren. Förutom hall, badrum, kök och vardagsrum, inkluderar varje radhus även en altan i anslutning till gräsmattan. 

På den flexibla ovanvåningen kan utrymmet anpassas efter behov. Det kan vara två sovrum med ett generöst allrum, tre sovrum och ett arbetsrum, eller kanske fyra sovrum för att passa hela familjen. Dessa anpassningsbara planlösningar är det enda möjliga tillvalet i projektet, och om valet görs innan byggstart är det helt kostnadsfritt.  

För mer information om byggprojektet 

Mats Håkansson, VD, Projektutveckling Contractor Skellefteå
070-530 80 52
mats.hakansson@contractor.se

Vill du anmäla ditt intresse?  

Följ länken nedan så skickas du vidare till Svensk Fastighetsförmedlings sida om projektet. Där kan du nu anmäla ditt intresse för lägenheterna.

Lämna intresseanmälan

Fakta

Adress
Skelleftehamnsvägen, 923 37 Ursviken
Visa på karta
Byggstart
Ej klart. Beror på sälj- och bygglovsprocess.
Beräknat inflyttningsdatum
Hösten 2025
Storlek
90 KVM
Pris
Ej tillgängligt

Dokument

SituationsplanPlanritningarPlanritningar plan 1Planritningar plan 2FasadritningProspekt sweProspekt eng