Om Contractor

DET HÄR ÄR VI

Vi vill skapa ett levande Norrland byggt på visioner och drömmar. Av vanliga människor.

För oss på Contractor handlar allting om vår orubbliga tro på Norrland. Oavsett om uppdraget handlar om byggentreprenad, byggservice eller mark och anläggningsarbeten. Det är här vi har vårt hjärta, helt enkelt.

Det är naturligt att göra det lilla extra för något eller någon du verkligen bryr dig om. För oss är det i alla fall så. Och då tänker vi både på platsen där vi bor och människorna omkring oss. Som kund ska du känna dig trygg i att vi förstår både dina utmaningar, drivkrafter och ambitioner. Vi är ju nämligen likadana själva och med våra norrländska rötter och tankesätt pratar vi samma språk, vilket gör samarbetet så mycket enklare. Det är så vi bygger ett levande Norrland.

SNABBFAKTA

Våra siffror talar för sig själv.

3500

avslutade projekt inom byggservice varje år.

400

nöjda medarbetare.

110

års erfarenhet. Hittills.

1100

miljoner i förväntad omsättning 2020.

5

orter finns vi på.

Hur kan du som kund veta att Contractor är rätt partner? Det är enkelt. Vi tänker att det bygger på kombinationen av superstark lokal närvaro, rätt kompetenser och inställningen att allting faktiskt är möjligt. Precis allting.

DET HÄR ÄR JU HEMMA

För att bli Norrlands ledande byggföretag är det en självklarhet att Contractor ska finnas på plats nära våra kunder. Och då menar vi riktigt nära. Det är nämligen bara då vi på allvar kan vara så tillgängliga och flexibla som vi vill och måste vara. Både för att skapa flyt och effektivitet i projekten, och för att vårda relationen med dig som kund. Därför har vi kontor i alltifrån Skellefteå, Lycksele och Hemavan, till Umeå och Sundsvall. Och vi är långt ifrån färdiga, utan fortsätter hela tiden att titta på nya orter för etablering. För att finnas nära och kunna förstå dina lokala förutsättningar.

VI KALLAR OSS INTE VARDAGSHJÄLTAR

Men våra kunder ser oss ofta som det. Du ska känna dig lugn med att vi tar personligt ansvar för våra projekt och ser möjligheterna i att hitta nya, smarta sätt att lösa en utmaning. Dessutom tycker vi att det är så mycket roligare att säga ja än att säga nej. För efter våra många år i branschen vet vi ju att det mesta går att lösa. Däremot vill vi absolut inte upplevas som märkvärdiga. Tvärtom. Vi vet vad vi kan och vill alltid hitta kraften i enkla och okomplicerade sätt att arbeta. Det tänker vi är bäst även för dig som kund.

Vi har hållit på sedan 1910. Under drygt 100 år har vi alltså byggt vår erfarenhet. Här berättar vi lite mer.

Koncern

Så här ser vår bolagsstruktur ut

Kvalitet och miljö

Att vi på Contractor bryr oss om Norrland är ju ingen hemlighet. För det gör vi verkligen. Och i det norrländska inkluderar vi alltifrån våra samarbetspartners och medarbetare, till luften vi andas och naturen som omger oss. Därför är det helt naturligt att vårt arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö har en framträdande roll i företaget.