32 nya lägenheter på Morö Backe, Skellefteå

Contractor ska bygga lägenheter på Televägen, 3 kilometer från Northvolts fabrik. Totalt planeras fyra lägenhetshus med sammanlagt 32 lägenheter, fördelade över kvarteren Ömheten och Gästfriheten. 

Modern bostad för Skellefteås framtid 

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda, hållbara och moderna bostäder för förstagångsköpare och inflyttare som ser fram emot att vara en del av Skellefteås tillväxt. Våra nybyggda tvåor och treor möjliggör en investering i din framtid i den växande staden. Genom att erbjuda en grundläggande kvalitet som är anpassningsbar och kan utvecklas över tiden, ser vi till att varje hem inte bara är en investering för dig själv utan också för Skellefteås fortsatta utveckling. 

2:or och 3:or 

Lägenheterna kommer att finnas på två våningar med loftgång till de övre planen och byggas med tanke på dagens behov. Det finns totalt 24 tvåor och 8 treor i husen.  

Här hittar du generösa utrymmen för förvaring, ljusa kök/allrum, rymliga sovrum och smarta badrumslösningar. Varje hem är noga planerat för att möta de behov som är viktiga för vår målgrupp. Vi strävar efter att erbjuda en boendemiljö som är i linje med vår vision för det moderna Skellefteå. 

För mer information om byggprojektet 

Mats Håkansson, VD, Projektutveckling Contractor Skellefteå
070-530 80 52
mats.hakansson@contractor.se

Vill du anmäla ditt intresse?  

Om du vill anmäla intresse för lägenheterna, följ länken nedan så skickas du vidare till Bjurfors sida om projektet. 

Lämna intresseanmälan

Fakta

Adress
Televägen, 931 50 Skellefteå
Visa på karta
Byggstart
Beräknat inflyttningsdatum
Storlek
54-70 kvm fördelat på 2–3 ROK
Pris
Ej tillgängligt

Dokument

PlanritningarFasadritning gavelFasadritning långsidaProspekt sveProspekt eng