Studenter

Student? Skaffa försprång hos oss.

Contractor är det lill-stora företaget där du som är mitt i en utbildning, eller precis blivit färdig, får bästa tänkbara möjligheter att utvecklas i ditt nya yrke. 

På Contractor har vi det stora företagets kapacitet att ta oss an spännande projekt, samtidigt som vi värnar om flexibiliteten och den personliga känslan som du hittar i ett mindre företag. Hos oss får du utveckla platsen där du bor och kan få sommarjobb och ex-jobb på flera orter i Norrland. 

Om du pluggar till byggingenjör på Umeå universitet har du dessutom möjlighet att ansöka om Co-op-plats hos oss. Co-op, som står för ”cooperative education”, ger dig som student ett värdefullt försprång i dina studier och vidare ut i arbetslivet. Du får bland annat jobba hos oss varje sommar genom hela utbildningen och kan sedan genomföra ditt projektarbete och examensarbete hos oss i slutfasen av din utbildning.

Som student kan du möta oss på Uniaden i Umeå och Larv i Luleå där vi årligen är på plats och berättar om vår verksamhet, möjligheter till sommarjobb, ex-jobb och mycket mer. Båda arbetsmarknadsmässorna äger rum i januari. Hoppas att vi ses!