Byggservice.

Dina egna hjältar i vardagen.

Kontakta oss

Contractors rutinerade team inom byggservice kombinerar kompetens, lokalkännedom och den där naturliga känslan för service. Som avtalskund vet du helt säkert vad vi menar.

För oss på Contractor är trygghet och förtroende de viktigaste faktorerna för att byggservice ska fungera. Som kund ska du helt enkelt inte behöva lägga någon energi på saken, utan det ska bara flyta på. Med det som utgångspunkt har vi satt ihop team som hanterar byggservice åt ett stort antal avtalskunder i Skellefteå, Umeå, Lycksele, Hemavan och Sundsvall, både inom offentlig sektor och näringsliv.

RÄTT KOMPETENS VARJE GÅNG

Uppdragen som utförs inom byggservice är alltifrån små och medelstora om- och tillbyggnader till reparationer, löpande underhåll och försäkringsärenden. Det kan till exempel handla om hantering av vattenskador, inplanerade måleriarbeten och takbyten. Med så många års erfarenhet i våra team kan du känna dig trygg med att rätt kompetens sätts på jobbet och att den ordinarie verksamheten som pågår påverkas så lite som möjligt. Helst inte alls.

SMIDIGT NÄR VI FÖRSTÅR VARANDRA

Vi på Contractor har alltid haft ambitionen att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra uppdragsgivare. Som avtalskund inom byggservice betyder det att du har en kontaktperson med stark lokalkännedom, som förstår precis vad du behöver och är tillgänglig på ett sätt som underlättar löpande återkoppling. Dessutom ska du alltid känna att våra medarbetare verkligen tar ansvar och är engagerad i varje enskilt uppdrag. Det är faktiskt en inställning som sitter i väggarna hos oss på Contractor.

VARDAGSHJÄLTAR? KANSKE DET.

Efter tusentals genomförda jobb inom byggservice är det klart att våra team har fått en höra en hel del om hur våra avtalskunder upplever samarbetet. En av de kommentarer som vi blir allra stoltast över är när vi beskrivs som vardagshjältar. Det stämmer nämligen väldigt bra överens med hur vi ser på vår roll inom byggservice. Vi behöver inte framhäva oss själva och vår insats, utan jobbar envist och målvetet på för att lösa varje uppdrag. Vardagshjältar kanske är en rätt bra beskrivning, med andra ord.

Vill du bli en av våra avtalskunder? Hör av dig så kan vi prata om ett upplägg.

Några exempel på våra avtalskunder