Vi bygger människor

Karriär

Det vi gör går till historien.
Vad gör du?

När du packar ihop och går hem, släcker lampan och går till sängs. Är du nöjd med vad du gjort under dagen? Gjorde du skillnad? Som medarbetare på Contractor gör du mer än att bara jobba.

För det känns ju faktiskt riktigt bra att komma hem när du vet att du gjort skillnad. Alltså, skillnad på riktigt. I Norrland. För när du jobbar hos oss påverkar du livet här och nu och för generationer framåt. Du utvecklar platsen där du bor. Du blir en del av ett starkt lag och jobbar sida vid sida med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du får ta plats, utvecklas och känna dig viktig. Du kan peka på saker du faktiskt byggt. Och plötsligt är veckan inte bara en transportsträcka mot helgen.

Vi på Contractor bygger ett levande Norrland. Vill du vara med? Kolla in våra lediga tjänster eller gör Norrlands enklaste spontanansökan.

Våra lediga tjänster
 
 
 
 
Contractor som arbetsgivare

Det lilla företagets känsla.
Det stora företagets styrka.

I över hundra år har vi på Contractor vetat att det är människorna som gör skillnad. Just därför vill vi vara den bästa arbetsplatsen för alla som älskar att bygga.

Att växa och bli riktigt stora är spännande och utmanande, men vi kommer aldrig att släppa det lilla företagets flexibilitet. Vår platta organisation, familjära stämning och goda sammanhållning har över tid skapat en lagkänsla som är bärande genom hela organisationen. Hos oss är alla med. Vi tar tag i kundernas utmaningar tillsammans, vi utvecklas tillsammans. Det är lika självklart för oss som god arbetsmiljö och säkerhet – vi värnar om varandras trygghet på arbetsplatserna och vi är inte heller rädda för att be om hjälp.

Hos oss får du projekten som andra bara kan drömma om. Lagkänslan som får saker att hända och gör arbetsdagarna roliga. Projekten vi tar oss an är lika många som de är varierande, men vi kan garantera att du både kommer att utmanas och utvecklas. 

Med hjälp av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare fortsätter vi utveckla platsen där vi bor. Att bygga ett levande Norrland är ingen liten sak. Det är vår sak.

Vi nöjer oss bara med de bästa.
Har du vad som krävs för att jobba på Contractor? Gör vårt test och se om du kan leva upp till förväntningarna.

PASSAR DU PÅ
CONTRACTOR?

För att kunna bygga ett levande Norrland måste vi vara säkra på att våra medarbetare är de mest engagerade och duktiga i branschen. Är det du?

GÖR TESTET!

Möt några av våra nöjda medarbetare

400

nöjda medarbetare

PÅ CONTRACTOR FÅR DU

Det lill-stora företaget med både styrka och flexibilitet.

Vara en del av ett vinnande lag.

Utveckla platsen där du bor.

En variation av projekt och utmaningar.

En trygg och säker arbetsmiljö.

CONTRACTORSKOLAN

Vill du jobba som snickare, plattsättare eller betongarbetare men saknar rätt utbildning? Då är Contractorskolan något för dig.

Läs mer

För dig som är student

Letar du sommarjobb, någonstans att göra ditt ex-jobb eller är du färdigutbildad och ute efter en anställning? Då har du kommit helt rätt. 

Läs mer

NORRLANDS ENKLASTE SPONTANANSÖKAN.

Hej! Jag heter .

Jag har års erfarenhet inom .

Jag vill jobba med hos er på Contractor i .

Ni kan nå mig via e-post eller via telefon .

Hej! Jag heter .

Jag har

års erfarenhet inom .

Jag vill jobba med

hos er på Contractor i .

Ni kan nå mig via e-post

eller via telefon .