Skip to main content

Contractor Fastigheter.

Lediga lokalerFelanmälan

Koncernens eget fastighetsbolag äger, utvecklar och förvaltar fastigheter på samtliga orter där vi är verksamma. Anledningen till det är enkel. Vi har en oerhört stark tro på Norrland och vill själva äga de lokaler vi behöver för verksamheten. Dessutom vill finnas nära dig som kund som vill utveckla en egen fastighet eller hyra in dig i våra befintliga fastigheter.

Koncernens fastighetsbestånd finns idag I stora delat av Norrland och vi vill fortsätta att växa. Som ett led i att öka vår lokala närvaro har vi satt målet att senast 2024 äga och förvalta minst 20 000 kvadratmeter fastigheter genom vårt eget fastighetsbolag. Målet ska vi nå genom att dels äga, förvalta och hyra ut befintliga fastigheter. Men vi vill också fortsätta vårt strategiska arbete med hållbar utveckling av nya fastigheter, antingen när du vill eller när vi hittar en möjlighet.

VI ÄGER, FÖRVALTAR OCH HYR UT

På våra verksamhetsorter äger och förvaltar vi även fastigheter för externa hyresgäster. Dessa hyr vi ut till företag och boende på respektive ort, med Contractor Fastigheter som hyresvärd.

VI UTVECKLAR OCH BYGGER

Vi arbetar även med fastighetsutveckling i egen regi. Vi har gjort det i många år och sedan våren 2024 gör vi det inom ramen för ett eget bolag, Contractor Projektutveckling. Ibland är det vi som fångar en möjlighet och ibland är det din verksamhet som har ett behov som inte finns på orten. Contractor projektutveckling tar då hand om hela kedjan, från markarbete till färdig byggnation. När huset står färdigt kan vi antingen agera fastighetsförvaltare eller så överlåter vi byggnaden till dig och i vissa fall till en extern fastighetsägare som sedan får förvalta byggnaden. Vi ser det som ett bra sätt att bygga en långsiktig, trygg och nära relation med dig som kund.

Läs er om Contractor Projektutveckling här

Se våra pågående fastighetsprojekt

Våra lediga lokaler

Intresseanmälan

Har vi ingen ledig lokal eller bostad som passar dig just nu? Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig när det dyker upp.

INTRESSEANMÄLAN LOKALER & BOSTÄDER

Vårt fastighetsbestånd

Koncernens fastighetsbestånd finns idag i Skellefteå, Jörn, Umeå, Sundsvall, Lycksele och Hemavan. Vår starka lokalförankring har alltid varit en nyckelfaktor för oss på Contractor och att själva äga och förvalta fastigheter på samtliga våra verksamhetsorter visar att vi tror på vår del av världen. Norrland är vårt hem, helt enkelt.

EN PARTNER FÖR ALLA

Som en del av vår strävan att vara med och bygga ett levande Norrland försöker vi tillhandahålla fastigheter för många olika behov. Totalt förvaltar vi idag ca 12 000 kvm kommersiella- och bostadsfastigheter. Vi hyr ut lokaler anpassade för många olika verksamheter och till företag i olika storlekar. Vi har också bostäder i vårt fastighetsbestånd där vi agerar hyresvärd.

VÅRA FASTIGHETER

FELANMÄLAN

Behöver du göra en felanmälan i din bostad eller fastighet? Använd vårt smidiga formulär och beskriv ditt ärende så tydligt som möjligt, så kontaktar vi dig så snart vi kan. Vi sparar dina personuppgifter under den tid ditt ärende pågår för att kunna ge dig den bästa servicen.

LÄMNA FELANMÄLAN

Är ditt ärende akut?
På vardagar mellan 07:00-16:00 så kan du ringa vår kundtjänst på 010 – 130 78 00 så kopplar vi dig till rätt person. Efter kontorstid kontaktar du jouransvarig på 070 363 88 41.

KONTAKTA OSS

Letar du lokaler på någon av våra orter?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare.

Åsa Jonsson
Fastighetsansvarig
Tel: 010 130 78 11
asa.jonsson@contractor.se

Kontakta oss