Contractorstafetten

Contractorstafetten

Det är väl ingen hemlighet att vi på Contractor gillar att tävla. Vad det än gäller, faktiskt. Ett bra bevis på det är skidtävlingen Contractorstafetten, som vi har arrangerat i februari varje år sedan 1973. De enda gångerna vi har tvingats ställa in var 2014–2015, när vädret inte lämpade sig för skidåkning, samt 2021 pga de restriktioner som fanns i och med corona-pandemin.

Tyvärr måste vi ställa in Contractorstafetten även 2022 på grund av rådande läge. Det känns såklart supertråkigt och frustrerande då vi själva älskar den här skidtävlingen och vet att ni är många tävlingssugna där ute. Men vi längtar redan nu till 2023, för då håller vi alla tummar för att vi ska kunna köra. Då firar stafetten 50 år! Så då blir det jubileumstävling.
Så, vi återkommer 2023!

Stafetten är öppen för såväl proffs som amatörer och vi ser allra helst att ni ställer upp med deltagare som jobbar på ert företag. För hur mycket vi än gillar att tävla, vill vi att fokus under dagen framför allt ska vara att träffas och ha kul. Både i spåret och vid sidan om!