Skip to main content

Contractorstafetten

Contractorstafetten

Det är väl ingen hemlighet att vi på Contractor gillar att tävla. Vad det än gäller, faktiskt. Ett bra bevis på det är skidtävlingen Contractorstafetten, som vi har arrangerat i februari/mars varje år sedan 1973. De enda gångerna vi har tvingats ställa in var 2014–2015, när vädret inte lämpade sig för skidåkning, samt 2021 och -22 pga de restriktioner som fanns i och med corona-pandemin.

Vi kan nu med glädje meddela att Contractorstafetten kommer att återkomma 2023, i år firar tävlingen dessutom 50 år! Den klassiska stafetten kommer att gå av stapeln torsdag den 16 mars 2023. Så se till att boka in det i kalendern och påbörja planeringen av träningsupplägget.

Du anmäler ditt lag genom att skicka ett mail till Ann Karlberg där det framgår vilket företag/organisation som anmälan gäller för samt namnen på deltagarna i laget och vem som åker vilken sträcka. Anmälningen stänger onsdag den 1 mars. Välkommen med din anmälan!

Stafetten är öppen för såväl proffs som amatörer och vi ser allra helst att ni ställer upp med deltagare som jobbar på ert företag. För hur mycket vi än gillar att tävla, vill vi att fokus under dagen framför allt ska vara att träffas och ha kul. Både i spåret och vid sidan om!