46 nya lägenheter på Kammargatan i Byske

Contractor ska bygga lägenheter på Kammargatan, öster om kyrkan i Byske. Totalt blir det 5 lägenhetshus med sammanlagt 46 lägenheter. Ett bygglov har lämnats in till Skellefteå kommun och förhoppningen är att bygget ska starta efter sommarsemestern 2022. Inflyttning blir i mitten av 2023.

Attraktivt läge nära Skellefteå 

Lägenhetshusen i Byske är en del av satsningen för ett växande Skellefteå. Husen kommer vara belägna centralt i Byske, 3 mil från Skellefteå med en resa som via E4:an bara tar ca 20 minuter med bil. Redan nu har vi på Contractor märkt av att det finns ett stort intresse från lokalinvånarna i Byske för de nya lägenheterna. Tack vare de stora industrisatsningar som sker i regionen, med Northvolt som det största och mest kända finns det även ett stort behov av boendelösningar med nära anknytning till Skellefteå, lägenhetshusen i Byske är en sådan lösning. Vi gläds också särskilt åt att kunna vara med och utveckla fler delar av vår region än bara de större städerna, för det är ju när vi får vara med och bygga ett levande Norrland, HELA Norrland, som vi trivs som allra bäst.

2:or och 3:or 

Lägenhetshusen kommer vara på två våningar med loftgång till lägenheterna på övre plan och bygglovet är sökt för att bygga hyresrätter på platsen. Husen kommer att bestå av både 2:or och 3:or på 45 respektive 65 kvm. Lägenheterna byggs med en öppen planlösning och samtliga kommer ha balkong.

Det är ännu inte uppgjort om, eller i så fall vilket fastighetsbolag som kan komma att köpa hela beståndet. Tills vidare kommer ägandet av husen att ske i koncernens eget fastighetsbolag.

För mer information om byggprojektet

Kurt Nyström, vd Contractor Skellefteå
010-130 78 77
Kurt.Nystrom@contractor.se

Vill du anmäla ditt intresse?

Ingen fastighetsägare är satt ännu och inga exakta hyror heller, eller inflyttningsdag då vi väntar på bygglovet. Men om du vill anmäla ditt intresse för en lägenhet så fyller du i formuläret nedan så hör vi av oss när mer info finns att ge om processen kring uthyrning av lägenheterna.

Lämna intresseanmälan

Fakta

Adress
Kammargatan, 934 51 Byske
Visa på karta
Byggstart
Preliminärt Augusti -22
Beräknat inflyttningsdatum
Preliminärt Augusti -23
Storlek
45–65 kvm fördelat på 2–3 ROK
Pris
Ej tillgängligt

Dokument

SituationsplanPlanritningarFasadritning hus 1Fasadritning hus 2Ytsammanställning