Bilhallar på Burlin Motor

Hos Burlin Motor i Umeå har Contractor genomfört två stora ombyggnationer. Den ena är en om- och tillbyggnad på cirka 500 m2 i Toyotas bilhall. Byggnationerna är enligt Toyotas befintliga koncept med en rad häftiga funktioner som lyfter hela upplevelsen. Som att varje nyköpt bil presenteras i en frostad lightbox. Förutom Toyotas bilhall har även bilhallen för Lexus fått sig en renovering. Bilvarumärket har höga krav på kvalitet både vad gäller material och utförande och därför är ombyggnationen genomförd helt enligt Lexus koncept.

Utmaningen med den här typen av projekt är att befintlig verksamhet behöver vara igång samtidigt som bygget, med allt vad det innebär: kunder, säljare och verkstadspersonal behövde kunna arbeta både inom och utanför byggområdet. För att alla ska lyckas med sina respektive uppdrag krävdes därför ett nära och välfungerande samarbete mellan oss på Contractor, underentreprenörerna och beställaren. Samtidigt som säkerheten och den visuella planeringen var vår absolut högsta prioritet i alla delade utrymmen.

Ombyggnationerna på Burlin Motor har passat Contractor som handen i handsken och vi är oerhört ödmjuka och positiva till resultatet då framför allt beställaren och personalen gjorde samarbetet enkelt hela vägen. Det fanns aldrig några problem, bara lösningar och en sådan inställning gillar vi på Contractor.

Beställare: Umeå Länken 5
Projekt: Ombyggnad och tillbyggnad av bilhallar
Stad: Umeå
Entreprenadform: Totalentreprenad
Produktionsstart: April 2018
Fotograf: Patrick Degerman