Skip to main content

Familjevänliga bostäder på gång i Ursviken

Contractor Projektutveckling satsar på att förverkliga ett nytt bostadsprojekt med radhuslägenheter i Ursviken. Satsningen är ett svar på den ökade bostadsefterfrågan i Skellefteå och representerar en fortsatt expansion av Contractors verksamhet inom bostadsutveckling.

I kvarteret Kokaren i Ursviken planeras det att bygga sex radhus med sammanlagt 36 lägenheter. Målet är prisvärda, hållbara och moderna bostäder med planerad inflyttning hösten 2025.

Varje bostad kommer att bestå av cirka 90 kvadratmeter fördelat på två våningar med välgjorda planlösningar. Förutom hall, badrum, kök och vardagsrum kommer varje lägenhet att ha en altan. Dessutom kommer antalet rum på övervåningen att anpassas efter individuella behov, vilket ger blivande bostadsgäster möjlighet att skräddarsy sina hem. Bostäderna ligger nära naturen, samhällsservice i Ursviken och på cykelavstånd till batterifabriken Northvolt.

– Vi ser fram emot att välkomna nya familjer till Ursviken och att fortsätta bidra till en positiv utveckling av bostadsmarknaden i Skellefteå, säger Mats Håkansson, vd på Contractor Projektutveckling.

För mer information och intresseanmälningar, besök vår sida för pågående projekt om radhuslägenheterna i Ursviken.