Skip to main content

Bygger 32 nya lägenheter i Skellefteå

Contractor bygger 32 nya lägenheter, tvåor och treor, på Morö Backe, fem kilometer från Skellefteås stadskärna – och fyra kilometer från batterifabriken Northvolt. Lägenheterna är anpassade efter en ny målgrupp, människor som flyttar till Skellefteå för att jobba på batterifabriken Northvolt och är i behov av lite mindre lägenheter.

– Det här är ett lite nytt sätt att tänka som hänger samman med bostadssituationen i Skellefteå. Vi har stor inflyttning, men för få bostäder. På Contractor vill vi gärna vara med och driva på utvecklingen i ett växande Skellefteå, det stämmer bra med vår ambition att vara med och skapa ett levande Norrland, säger Mats Håkansson, vd på Contractor Projektutveckling.

Morö Backe är ett eftertraktat område för bostadssökande med sitt strategiska läge och närhet till både stadsliv och natur. Det kommer att byggas totalt 24 tvårummare och 8 trerummare på 54–70 kvadratmeter. Samtliga lägenheter kommer att ha generösa utrymmen för förvaring, ljusa sällskapsytor och rymliga sovrum.

För mer information och intresseanmälningar, besök vår sida för pågående projekt om Morö backe.