Vi blir allt starkare på ledande positioner

Tunga namn i byggbranschen fortsätter söka sig till Contractor. Nu senast med Mikael Andersson som börjat som vår nye arbetschef i Skellefteå.
– Mikael Andersson har ett extremt gott rykte och är exakt den typen av profil som passar in hos oss. Inte minst med tanke på hans erfarenhet av större projekt, säger koncernchef Fredrik Andersson.

Mikael Andersson kommer närmast från PEAB Sverige AB, som han har jobbat åt i Skellefteå under de senaste fjorton åren. Hos oss på Contractor är han ytterligare en viktig pusselbit som faller på plats i vårt utvecklingsarbete:
–  Vi bygger vidare på organisationen och är självklart oerhört nöjda med att Mikael börjat hos oss. Det känns tryggt att ha en så här erfaren person på en extremt viktig position i företaget, fortsätter Fredrik Andersson.

Rustade för fler stora projekt
Enligt vår koncernchef har den nye arbetschefen ”alla rätt” för sin roll på Contractor.
– Mikael är en erkänt skicklig profil i branschen här i Skellefteå. Med sina tidigare erfarenheter har han en bred kunskap inom alltifrån ekonomi, planering och projektansvar. Dessutom upplever jag honom som både lyhörd och noggrann i sitt arbete. Mikael kommer ha en central roll hos oss nu när vi är rustade för att ta oss an ännu fler större och mer komplexa industri- och bostadsprojekt, säger Fredrik Andersson.

Enligt Mikael själv finns det tydliga tecken på att han börjar hos oss i ett läge där det finns tydliga tecken på en positiv trend på marknaden.

Framgångsrika i att skapa förtroende
– Jag tycker att marknadsläget i Skellefteå börjar se riktigt intressant ut och Contractor är bra på att synas lokalt. Helt uppenbart har de varit framgångsrika i sitt arbete med att få förtroenden att hantera många projekt. Det känns spännande att jobba för ett lokalägt företag, med så stark förankring på orten, säger han.

Mikael ser fram emot att möjligheten att som arbetschef fortsätta jobba för Contractors utveckling:
– Personligen kommer jag bidra med mitt driv och engagemang. Plus så klart de erfarenheter som jag har samlat på mig genom åren. Samtidigt är jag uppriktigt ödmjuk inför den stora kompetens som redan finns här på Contractor. Förhoppningsvis kan vi komplettera varandra och skapa något riktigt bra framöver.

Välkommen Mikael, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!