Stort intresse för Contractor hos studenter

Tack Luleå och Skellefteå! Sista veckan i november fick vi möjlighet att träffa flera av framtidens arbetskraft – det började med arbetsmässan GARM i Luleå. Målgruppen var studenter vid bygg-, väg- och anläggningsutbildningen som läser till ingenjörer av olika slag.
– Intresset var jättestort, vi träffade ett gäng med studenter som var intresserade och kände till oss trots att vi inte finns där lokalt. Jag hann träffa 13 studenter för individuella intervjuer och målsättningen är ju att vi ska kunna anställa några sommarjobbare till nästa sommar, säger Lena Forsgren, HR-strateg.

Sedan bar det av hem till Skellefteå igen för BizBuz Youth där Contractor och Jörnträhus var representerat. Här var många nya branscher i fokus för tredjeårsgymnasisterna.
– Jag tar med mig vilka otroliga valmöjligheter dagens unga har bara av att bo kvar i Skellefteå. Vår utmaning är att locka dagens unga att välja en traditionell byggbransch istället för spelbranschen, till exempel. Här fick vi chans att berätta hur vi växer och att det händer massor, säger Lena.