Stefan Rex näste vd för Contractor Sundsvall

Nu står det klart att Contractor Sundsvall kommer att få en ny vd våren 2020. Det blir Stefan Rex som tar över vd-rollen efter Martin Rudberg.
– Det känns riktigt spännande att komma in i Contractor i det läget bolaget är i just nu. De har stora framtidsplaner bland annat här i Sundsvall och jag ser fram emot att få bidra till den utvecklingen, säger Stefan Rex.

Det är mycket erfarenhet som Stefan Rex tar med sig in i Contractor Sundsvall, med närmare 30 år bakom sig på framför allt VVS-sidan. Närmast kommer han från en tjänst som vd för branschorganisationen Säker Vatten AB och före det har han bland annat varit avdelningschef inom Bravida.

– Det här är en riktigt tung värvning för oss. Stefan Rex är en profil som kommer att passa in perfekt i vår kultur på Contractor. Han är en erfaren och omhändertagande lagbyggare, samtidigt som jag upplever honom som både driven och strukturerad, säger Contractors koncernchef Fredrik Andersson.

Själv ser Stefan Rex fram emot sin nya tjänst och tycker att det finns stora möjligheter att fortsätta utveckla verksamheten.
– Det finns inget bättre än att se människor utvecklas och som ledare är det min uppgift att ge medarbetarna utrymme att ta eget ansvar. Jag tycker att marknaden i Sundsvall har mycket potential och även om bostadsbyggandet dämpats något, så finns det andra segment där det kommer att hända mer, säger Stefan.

Contractor Sundsvalls nuvarande vd Martin Rudberg kommer att jobba vidare inom bolaget i rollen som projektchef åtminstone tre år, vilket Stefan ser som mycket positivt:

– Det känns viktigt att Martin Rudberg stannar i organisationen, han har ett stort kontaktnät inom branschen här i Sundsvall och står för mycket trygghet inom bolaget. För mig betyder det även att jag kommer att få en grundlig överlämning, vilket är en perfekt start i min roll som vd, säger Stefan Rex.