Contractor Mark under arbete

Rekordmycket att göra på Contractor Mark

Det är riktigt högtryck på Contractor Marks tjänster just nu. I det ramavtal som Contractor har med Skellefteå kommun har man precis fått beställningar på att bygga ett nytt vattenverk och reningsverk i Stavaträsk. Där har projektet precis startat och ska vara klart till jul.

Det är också full fart på markjobbet till det som ska bli nya Coopbutiken på Växthusområdet intill E4-rondellen på Norrböle. Där är Contractor underentreprenör åt Fastec och ordervärdet ligger på ca 11 miljoner kronor. I samma veva byggs det på Bilfrakts nya garage och Pacsons nya lokaler bredvid Contractors huvudkontor.

I Skelleftehamn är man också igång med att grundlägga åt Algeco som ska uppföra moduler för boende. Dessutom arbetas det med färdigställande av rondellen vid Coop, ST26 (ett ställverk) och kring bostadsrätterna i kvarteren Jenkan och Lambadan på Falkträsket.

– Vi har dammsugit marknaden på resurser, både maskiner och anläggningsarbetare. Totalt har vi igång 15 grävmaskiner just nu och startat upp åtta projekt bara sedan sommaren och så mycket resurser har vi aldrig haft igång tidigare. Vi är någon människa för kort så det blir några stressiga månader för alla inblandade men när alla gör sitt bästa och hjälps åt så löser det sig, säger vd Per-Anders Wass.