Patrik är klar!

Contractor Skellefteå har gjort klart med ytterligare en viktig rekrytering. Patrik Svensson anslöt alldeles nyligen för att arbeta som mätansvarig, en tjänst som även kommer att kombineras en del arbetsledning.

Berätta lite om dig själv!
– Närmast kommer jag från PEAB och innan dess hade jag jobbat inom Sveaskog. Jag är från Kungsbacka utanför Göteborg, men bor sedan länge i Norsjö där min sambo kommer ifrån. Eftersom jag har ett allmänt naturintresse blir det mycket uteliv på fritiden, med aktiviteter som jakt, fiske och skidåkning.

Hur kommer det sig att du hamnade på Contractor?
– Jag blev faktiskt headhuntad. Det var Mikael Andersson som var på PEAB samtidigt som jag och numera är arbetschef på Contractor Skellefteå som tipsade om mig. Sedan ringde vd:n Kurt Nyström upp och frågade om jag ville börja. Före det hade jag inte haft någon tanke på att byta jobb, men det lät så intressant att jag valde att göra det.

Vad var det med Contractor som lockade?
– Framför allt att det är ett lokalt, spännande företag som är offensivt och har en framåtanda som jag gillar. Det kändes som att det var lite mer stiltje på min tidigare arbetsplats.

Har det blivit som du hade tänkt dig?
– Jag har ju bara hunnit jobba någon vecka, så det är lite tidigt att uttala sig om. Men så här långt har jag fått en bra uppfattning av både kollegor och företaget i stort. Stämningen är väldigt välkomnande och öppen, med en trevlig miljö och bra människor. På PEAB satt vd:n 150 mil från mig, här sitter han vägg i vägg.

Och hur ser du på din framtid på Contractor?
– Jag vill vara med på resan framåt och delar verkligen företagets ambitioner om att växa och vara ledande i Norrland. Även om det alltid går lite upp och ner tycker jag absolut att det borde gå!

Varmt välkommen Patrik!