Skip to main content

Nya utmaningar för Johannes på Mark

Contractor är en arbetsplats som inte bara bygger hus och gör entreprenadprojekt, vi bygger också människor. Här kommer ett bra exempel: Platschefen Johannes Jakobsson, 38, får utökat förtroende då han inom kort kliver på rollen som projektchef på Contractor Mark. En roll som han ska dela med David Andersson. Johannes kommer att jobba mer åt kalkylhållet medan Davids roll blir mer fokuserad på projektdelen.
– Det känns ju roligt med en ny utmaning där det innebär att jag lär mig lite mer och får förståelse för andra delar än vad jag normalt varit inblandad i – nu blir det mer entreprenadjuridik och det tycker jag är intressant, säger Johannes.

Johannes har ungefär tio år bakom sig i firman och började på Lindgrens Mark-tiden som anläggningsarbetare, därefter blev han arbetsledare och nu platschef på senare tid.
– Contractor har tagit fram ett  utbildningspaket så att jag får förutsättningarna att utföra jobbet på ett bra sätt. Utan dessa förberedelser hade jag nog inte tackat ja, så det känns som en bra lösning, fortsätter Johannes.

Östanbäcksonen har flyttat tillbaka till sin hemby där han bor med sambo och två barn i en egenbyggd villa.
– Familjen trivs bra i byn, jag har också nära till jakten som är ett stort intresse och så blir det en del skoterkörning på vintern, avslutar Johannes.