Mitt i projektet med Cramos nya lokaler i Sundsvall

Det stora projektet för NP3 Fastigheter där Contractor i Sundsvall arbetar med Cramos nya och renoverade lokaler har nu nått drygt halvvägs i tid. Och vi har fått en pratstund med arbetsledaren Ted Kerfstedt. 
– Det känns att vi börjar närma oss slutskedet i projektet, det ska ju vara klart i maj. I den 1350kvm nybyggda verkstadshallen är nu taket på plats sedan en tid. Det är många saker som händer samtidigt och många installatörer på plats för närvarande, förutom vår egen personal. Men jag tycker ändå att projektet rullar på bra. Vi ligger i fas med den tighta tidsplanen, säger Ted.
Det här projektet handlar mycket om hållbarhet och energieffektivitet där fokus ligger på att Cramos driftskostnader ska vara så låga som möjligt. I projektet så har Contractor jobbar med ett partneringkoncept vilket innebär att många beslut tas tillsammans med beställaren. Något som kräver bra dialog mellan alla inblandade aktörer och som passar gänget i Sundsvall bra med den erfarenhet av partneringprojekt som man har i bolaget.
Läs mer om projektet här.