Mattias – en trotjänare som trivs i Lycksele

Mattias Ottosson är ett känt ansikte på Contractor i Lycksele efter sju år på företaget. Han jobbar med byggservice och trivs med att ha ett varierat och fritt jobb och bra arbetskamrater.

Hur kom det sig att du började på Contractor?
– Jag jobbade som snickare i många år på Åskilje Bygg och Däckservice och trivdes med det, men det blev en del resande eftersom vi hade kunder i Umeå. Och det funkade inte riktigt när jag bildade familj. Då fick jag chansen att byta till Contractor, jobba i Lycksele och ha nära hem efter jobbet.

Vad gör du på Contractor?
– Jag jobbar med byggservice och det innebär att jag är med i allt från små till stora projekt. På senare tiden har jag bland annat jobbat med carportar, garage och renoverat lägenheter. Det är rätt stor variation på jobben.

Något projekt som sticker ut under dina år?
– Oj, jag har gjort så mycket. Men vi byggde ett garage på 420 kvadratmeter åt en privatperson rätt nyligen. Vi var med från start tills att det var helt färdigt. Det var kul och något jag kommer minnas.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Det är fritt och varierat. Jag lägger upp mina arbetsdagar lite som jag vill. Och så har jag bra arbetskamrater. Jag trivs jättebra!

Vad gör du när du inte jobbar?
– Jag spelar bandy och veteranhockey. Och så är jag tränare för sonens hockeylag, Lycksele SK U9. Så det är fullt upp. Jag gillar att jaga och fiska också när jag får tid.