Lena Forsgren ny HR-strateg

Från och med 1 februari är Lena Forsgren anställd som HR-strateg inom Contractor, efter att ha varit anlitad av koncernen som konsult inom personalfrågor sedan 2015. Lena bor i Umeå och kommer i första hand att jobba från det kontoret, men hon ska även finnas i Skellefteå ett par dagar i veckan.

OK Lena, hur känns det att vara anställd på Contractor?
– Det känns riktigt bra, faktiskt. Contractor var ju en av mina allra första kunder när jag startade egen verksamhet för fem år sedan och det här var en utmaning som det inte gick att tacka nej till.

Du känner branschen ganska väl vid det här laget?
– Ja, det måste jag säga. Utöver uppdraget åt Contractor har jag varit personalchef på NCC i Västerbotten och har jobbat med HR-frågor inom byggbranschen i 20 år. Därför känns det spännande att vara med på den här resan som Contractor har påbörjat.

Vad har du för tankar om din nya arbetsgivare?
– En sak som jag tycker kännetecknar företaget är vilken bra stämning det är på alla de olika kontoren. Det känns alltid trevligt att komma ut och träffas, vilket jag ser som ett tecken på en bra företagskultur där personalen trivs. Dessutom är det ett oerhört modigt företag, som vill fortsätta växa och utvecklas.

Ja, med tanke på hur stor den planerade tillväxten är så lär du få fullt upp?
– Så är det säkert, men det precis den typen av utmaning du måste gilla i mitt jobb. Det är många nya som ska rekryteras de närmaste åren och tillsammans med Ann Karlberg som HR-ansvarig ser jag fram emot att jobba hårt för att vi ska nå våra mål.

Vi hälsar Lena varmt välkommen in i Contractor-värmen!