Skip to main content

Kim och Suzanne återvänder till Contractor

Contractor har nöjet att välkomna två återvändare. Kim Bergström är ny platschef i Umeå (kommer närmast från Skanska) och Suzanne Burström ekonomiassistent i Skellefteå (börjat jobba igen efter pensionering).

Kim Bergström hade jobbat på Contractor i sex år som snickare, arbetsledare och platschef innan han för två år sedan valde att byta till Skanska.

– Det var inget lätt val, jag trivdes på Contractor men var sugen på att testa hur det är att jobba på ett större företag.

Han känner sig nu inspirerad inför återkomsten till Contractor.

– Det ska bli riktigt kul. Jag har saknat att jobba med egna arbetslag, det blir mer personligt och familjärt.

Suzanne Burström hade arbetat på Contractor i sju år när hon gick i pension 2019. När hennes man olyckligt gick bort i cancer för ett år sedan förändrades hennes livssituation drastiskt.

– Jag började sakna det sociala med jobbet och efter ett tag hörde jag av mig till Contractor och undrade om de hade behov av mina tjänster igen. Jag var noga med att det inte skulle vara någon välgörenhet.

Det slutade med att Contractor nu har en erfaren ekonomiassistent som främst jobbar med fakturering på deltid, två dagar i veckan.

– Det känns jätteroligt att vara tillbaka, jag gillar fakturering, det ger så konkreta resultat. Och jag har alltid trivts på Contractor, det känns att det är ett företag som känner för bygden.