Johan Wikström – koncernens nye projektchef!

Contractor fortsätter att landa riktigt tunga värvningar. Senast in i teamet är Johan Wikström, som sedan 9 mars är koncernens nye projektchef.

Johan har en lång karriär inom NCC bakom sig, där han bland annat har jobbat som just projektchef. Med sin erfarenhet från framför allt större nyproduktioner har han kompetenser som gör honom till en riktigt intressant rekrytering.

Hur ser du på din nya roll på Contractor, Johan?
– Det känns både spännande och intressant faktiskt. Contractor är ju ett lite mindre företag än det jag kommer ifrån, men det verkar finnas stora drivkrafter och ambitiösa framtidsvisioner.

Ja, vad tänker du om de tillväxtmål som är uppsatta?
– För mig var det en av sakerna som lockade med att komma till Contractor. Man vill verkligen framåt och det finns en tydlig målbild på hur det ska ske. Dessutom tror jag att framtiden är ljus i regionen, med stora investeringar och satsningar som gör att det finns utrymme för tillväxt.

Vilka egenskaper hoppas du kunna bidra med?
– Jag har ju god erfarenhet av större projekt, vilket jag förhoppningsvis ska kunna bidra med på ett positivt sätt under Contractors fortsatta resa framåt.

Vi hälsar Johan varmt välkommen in i Contractor-värmen!