Inflyttning i första Kågedalen-huset

Nu är det första huset i Kågedalsserien från Jörnträhus färdigställt. Köparna har flyttat in och är mycket nöjda. Huset är en kundanpassad hybrid mellan standardmodellerna Kågedalen 99 loft och Kågedalen 141.

– Ladhus är trendiga, intresset är stort och förfrågningarna många, flertalet av våra modeller är redan sålda berättar Gunnar Ölund, säljare på Jörnträhus.

Det första inflyttningsklara huset som kan ståta med namnet Kågedalen är ett fritidshus med en fantastisk sjöutsikt. Trots att det är ett fritidshus uppfyller det alla krav på permanentbostad vilken familjen avser använda huset till i framtiden.

Med en rad personliga tillval gjorda såsom stående panel och en påkostad trappa lyfter helheten ytterligare. Huset är luftigt och takhöjden bidrar till de stora ytorna på loftet där två sovrum och ett sällskapsrum finns beläget.

– Det känns jättekul att vi äntligen får visa bilder från ett färdigbyggt Kågedalen där en familj flyttat in. Huset blev verkligen superfint. Nästa Kågedalen-hus som färdigställs är ett permanentboende mitt i ett villaområde, säger Gunnar Ölund.