Hårt tryck och ny platschef i Lycksele

Det är full fart på Contractor i Lycksele. För att klara alla uppdrag i tid har fyra yrkesarbetare lånats in från Contractor i Umeå och en från Contractor i Hemavan.
– Det är jättebra att vi har en koncern med muskler och kan hjälpas åt på olika orter när det behövs, säger Rickard Gustafsson, platsansvarig i Lycksele.

Utöver de stora pågående projekten på Lycksele lasarett, Lavab (Lycksele Avfall och Vatten) och Texor (företag som levererar komponenter och kompletta maskiner till läkemedels- och livsmedelsindustrin) har Contractor nyligen fått ett stort jobb av Boliden. Där handlar det om att gjuta en 1 000 kvadratmeter stor platta på 1 000 meters djup i Kristinebergsgruvan.

– Ett spännande jobb som kommer sysselsätta fyra personer fram till jul, säger Rickard Gustafsson.

En annan glad nyhet på Contractor Lycksele är att företaget nu anställt en ny platschef. Han heter Magnus Ståhlberg och kommer närmast från Strängbetong.

– En jättebra förstärkning! Han är rutinerad och kompetent. Tajmingen är väldigt bra också, det känns jätteskönt att få in en så erfaren medarbetare när vi har så mycket att göra.