Efter succén – Hemavan provar ny modell

Som säkert många redan uppmärksammat så fortsätter byggmarknaden i Hemavan att vara glödhet. På Ski Lodge är allting slutsålt, efter att det har skrivits avtal med köpare för samtliga tolv lägenheter i den senaste etappen på Ulrika Eleonoras väg. Inflyttning där kommer att ske i samband med semestern i sommar.
– Ärligt talat är vi lite förvånade själva över ur snabbt det gick med försäljningen. Konkurrensen i Hemavan har ju ökat, men det verkar som att efterfrågan bara blir större, berättar Contractor Hemavans projektingenjör Eva Lidestav.

Den husmodell från Jörnträhus som hittills har byggts på Ski Lodge kommer nu kompletteras med en parhusmodell.
– Vi kommer inte att överge den modell från Jörnträhus som vi byggt hittills, men för att bredda oss ska vi även bygga parhus som bygger på deras Stryckselemodell, säger Eva Lidestav.

Samtidigt är det inte bara på Ski Lodge som det händer spännande saker för teamet i Hemavan, utan även i betydligt mindre exploaterade områden. Eva Lidestav berättar:
– Det stämmer, vi har två snickare som har hjälpt en EU-parlamentariker med att färdigställa ett timmerhus mitt ute i väglöst land, dit de har kört ut materialet med skoter. De ska vara klara i dagarna, men eftersom det inte finns någon mottagning därute vet vi knappt hur det går för dem!