Contractor Umeå landar nya projekt för 100 miljoner

Contractor Umeå har tecknat avtal för flera nya projekt som startar under våren. Bland annat ska det byggas ett nytt LSS-boende åt NG Fastigheter, ett nytt kantverk åt Norra Timber på Sävar såg och renovering av 105 lägenheter på Ålidhem på uppdrag av AB Bostaden i Umeå.

Det totala projektvärdet är på runt 100 miljoner kronor, vilket är imponerande med tanke på situationen som råder i omvärlden just nu.

– Helt naturligt finns det en allmänt hög osäkerhetsfaktor på marknaden just nu, men vi har fått försäkringar om att samtliga projekt ska genomföras trots det rådande läget, berättar Richard Carlsson, VD på Contractor Umeå

Han menar att det är en genomtänkt och målmedveten strategi som ligger bakom den senaste tidens framgångar:
– Det vi ser nu är resultatet av en målmedveten bearbetning av marknaden. Vi har varit noggranna med att identifiera exakt den typ av projekt som vi är intresserade av att bygga och har analyserat tidigare projekt för att kunna lämna så starka och genomarbetade anbud som möjligt. Dessutom handlar det mycket om att bygga goda kundrelationer, eftersom det är viktigt att det stämmer även på det personliga planet om du ska bli vald i konkurrensen, säger han.