Byggservice i Sundsvall har vind i seglen

Byggservicegänget i Sundsvall har lyckats jobba upp ett stort förtroende hos flera fastighetsbolag, stora som små aktörer, som vänder sig till Contractor.
– Ofta kan det handla om anpassningar av kontor eller butiker som behöver utöka verksamheten. Vi kan se tillbaka på en period med mycket jobb och det verkar fortsätta med hög snurr på verksamheten, säger Lars-Åke Nyström, platschef.

Ofta kan det starta med något mindre och sedan växlar kunden upp, ett tydligt exempel sker just nu på Trafikgatan där Contractors byggservice håller på med en ombyggnad.
– Det är en kund som köpt sin första fastighet, det började med ett mindre jobb, sedan har vi bytt alla fönster, gjort om entrén och klätt in den med cederträ på ett väldigt estetiskt och tilltalande sätt. Det känns bra när vi får utökat förtroende på det här sättet, säger Lars-Åke.

På Terminalvägen i Timrå byggs det om en fastighet åt Sunds Fibertech där deras verksamhet samtidigt pågår vilket ställer höga krav på kommunikationen med kunden. En inredare fick i uppdrag att ta fram ett nytt utseende på kontorslokalen som kommer att gå helt i blått; golv, väggar och tak. Till och med köket går i blått.
– Det blir snyggt! Belysningen, som vi monterar med flera spotlights, gör att det blir en häftig framtoning, säger Lars-Åke som hyllar byggservicegänget som uppgår till cirka 15 snickare.
– Vi har blandade åldrar och kompetenser vilket gör oss breda, det innebär att vi kan ta oss an alla typer av uppdrag.