Behzad har landat

Vi har nöjet att presentera en ytterligare arbetsledare till Contractor mark. Behzad Manochehri är ny arbetsledare på Contractor Mark i Skellefteå. Behzad har lagt asfalt över hela Skandinavien åt Skanska – nu senast var han med som projektingenjör när E 6 i Norge färdigställdes och en sträcka på närmare nio mil skulle läggas. Mellan 1 maj och 9 november i fjol lades 151 000 ton asfalt.

– Det var roligt att få vara delaktig i ett sånt jätteprojekt. Min tjänst var att likna med en produktionschef då det både innehöll planering och att vara ute på arbetsplatsen genom att ta emot och beställa lastbilar. Det kunde handla om upp till 18 lastbilar per skift, säger Behzad.

Innan Norgesvängen jobbade han bland annat på Skanskas specialavdelning för djupfräsning.
– Jag hade hela Sverige, Finland och Norge som arbetsplats på den tiden, det kändes konstigt att vara hemma den tiden på året när asfalten skulle läggas, det hände i princip aldrig på flera år. Nu får jag sova i min egen säng och det känns skönt, säger Behzad.

Han har en minst sagt spännande bakgrund som lastbilschaufför på kontinenten och gruvarbetare i både Norr- och Västerbotten. För 30 år sedan kom han till Jörn och blev kvar.
– Jag kommer vara den siste som lämnar Jörn. Jag fastnade för naturen, jakten och fisket så det är min grej, säger Behzad.

Kul att ha dig hos oss Behzad!