Yrkesarbetare

Yrkesarbetare

Hemavan

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Hos oss på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker allsidiga snickare som gillar varierande projekt och som vill med och utveckla vår verksamhet i Hemavan. Här jobbar vi med allt från mindre serviceprojekt, större ombyggnader, nybyggnation av flerbostadshus och fritidshus och allt däremellan.

Större projekt
Att arbeta i våra större projekt innebär att du tillsammans med ditt arbetslag och övriga på arbetsplatsen jobbar för att göra vår kund nöjd, hålla tidplaner, en hög kvalitet och en god och säker arbetsmiljö. Du behöver vara en teamspelare som gillar att driva och känner ansvar och engagemang för ditt arbete.

Byggservice
Att arbeta inom byggservice hos oss innebär ett varierat arbete. Vi jobbar bland annat med: Om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, försäkringsskador, köksmontering. Många av våra projekt innebär arbete hemma hos privatpersoner, därför är du en ansvarstagande och lyhörd person med en god social förmåga. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där du tillsammans med andra genomför våra projekt och vi tror att du har en god samarbetsförmåga.

Din profil

Oavsett om du jobba inom byggservice eller i våra större projekt vill vi att du ska vara professionell i ditt bemötande, känna ansvar för ditt arbete och oss som företag, ha ett serviceinriktat arbetssätt och tycka om när vardagen erbjuder utveckling och utmaning.

Vi söker dig som vill bo och arbeta i Hemavan, vi behöver en långsiktig förstärkning av vårt gäng och ser helst att du som söker ser din framtid på plats i Hemavan.  Kanske har du en familj som vill följa med, vi försöker ge tips och använda vårt nätverk för att skapa möjligheter för medföljande. B-körkort krävs.

Vilka är vi?

På Contractor i Hemavan arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling. Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Mer information

Har du frågor kontakta Lena Forsgren HR 010-130 78 93 eller Eva Lidestav Arbetschef 010- 130 78 31

Så här lämnar du din ansökan

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. När du klickar på “Sök tjänsten” så kommer du att länkas till jobbet.se och därifrån gör du din ansökan.

Sista dag för ansökan är 2021-04-17, men vi gör urval löpande.

Varmt välkommen till Contractor!

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf