Yrkesarbetare

Yrkesarbetare

Vemdalen

Satsar på Norrland.

Contractor Sundsvall satsar och utökar sin verksamhet till Vemdalen.
Gillar du utmaningar, utveckling och byggande?

Vi kommer satsa på vår byggverksamhet i Vemdalen, en aktiv turistort som ligger ca 20 mil fr Sundsvall i Jämtlandslän och Härjedalens kommun. Att arbeta hos oss innebär att bygga med högt engagemang, god kompetens och en stor portion glädje. Trots att vi växer, värnar vi om att behålla den familjära stämningen och närheten till beslut. Ett jobb på Contractor innebär högt engagemang, tillit och ett gott kamratskap.

Dina kvalifikationer

För att lyckas bra med jobbet behöver du ha byggteknisk kompetens och erfarenhet som ledare inom byggentreprenader. B-körkort är också ett krav. Sedan är det meriterande om du har erfarenhet av en del projektledning.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker erfarna yrkesarbetare som vill jobba med nyproduktion men även byggservice i härlig fjällmiljö! Arbetet kräver ett stort ansvarstagande, god planering och att vara bekväm med att ta beslut. Du samarbetar med din platschef, ditt arbetslag, kunder, underentreprenörer samt tredje man.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad yrkesarbetare inom gruppen träarbetare, murare, betongarbetare eller har motsvarande kompetens. Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbete och trivs med att arbeta självständigt och nära kunder. Du är en driftig problemlösare, som vill vara delaktig i och ta ansvar för de projekt du tilldelas. Då arbetet kräver en hög grad av social kompetens värdesätter vi den egenskapen stort samt förmåga att leda sig själv och andra. Körkort krävs.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf