Utveckling för dig som jobbar hos oss som yrkesarbetare!

Utveckling för dig som jobbar hos oss som yrkesarbetare!

Internrekrytering

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.
Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som medarbetare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor
Du som medarbetare hos oss är en av våra viktigaste framgångsfaktorer. För att nå våra visioner och för att bygga ett levande Norrland behöver vi även bygga våra medarbetare. Många av Er yrkesarbetare har ett intresse av att skaffa er erfarenheter och kunskaper för att arbeta som arbetsledare. För att kunna jobba professionellt med denna viktiga utvecklingsprocess så kommer Ni intresserade yrkesarbetare att kunna söka internt till arbetsledartjänster. Läs mer nedan om urval och arbetet som arbetsledare.

Dina arbetsuppgifter som arbetsledare
Att jobba som arbetsledare hos oss innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Du kan jobba med flera mindre byggserviceprojekt eller så jobbar du tillsammans med en platschef på ett större projekt. Du bidrar vid planering och leder projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser, följer upp ekonomin i projektet, jobbar med ÄTA och är delaktig i fakturering.  Du deltar vid framtagande av tidplaner och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Du ser till att material finns tillgängligt och har en ständig kommunikation med övriga medarbetare i projektet.

Kompetens och personliga egenskaper 
För den här rollen söker vi dig som har byggteknisk kompetens och erfarenhet, förvärvad genom arbete eller utbildning.   Du har en god organisations- och planeringsförmåga, gillar utmaningar, att tänka nytt och att leda andra. Vi tror att du en social och positiv lagspelare som gillar att driva framåt men samtidigt har bra koll på kvalitet och resultat. Du ser möjligheter och gillar problemlösning. Det är önskvärt att du är intresserad av att bygga lag, ta en ledarroll och arbetsgivaransvar.

Urval
För att skapa ett dynamiskt företag behöver vi medarbetare med olika bakgrund. Detta innebär att vi inte bara kommer att rekrytera internt till våra arbetsledartjänster, utan vi behöver en mix av erfarenheter och bakgrund. För varje rekrytering kommer vi göra en bedömning utifrån kompetenskraven av våra interna sökande såväl som externa. Vi kommer att kalla till intervjuer och jobba enligt den rekryteringsprocess som vi använder.

Mer information
För dig som söker internt, passa på att fråga din platschef eller arbetsledare om hur det är att jobba som arbetsledare. För ytterligare information om rekryteringsförfarandet kontakta Lena Forsgren HR på 010-130 78 93.

Ansökan
Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se märk ansökan med Internansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf