Projektingenjör

Projektingenjör

Hemavan

Sök tjänsten

Vill du jobba med byggprojekt i vår härliga fjällvärld, då är denna tjänst något för dig!

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som projektingenjör på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion och projektledning är kreativ och driven. Rollen kräver förståelse för byggprocessens förutsättningar och villkor, ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt god samarbetsförmåga. Vi tror att Du har tidigare erfarenhet av byggbranschen men det är inget krav att du arbetat som projektingenjör.  Vana av att arbeta med Office programmen är nödvändigt, och erfarenhet av BidCon samt PowerProject är meriterande. Som människa och medarbetare gillar du utmaningar och problemlösning och ser fram emot att bygga ett levande Norrland med oss på plats i Hemavan

Kompetens och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion och projektledning är kreativ och driven. Rollen kräver förståelse för byggprocessens förutsättningar och villkor, ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt god samarbetsförmåga. Vi tror att Du har tidigare erfarenhet av byggbranschen men det är inget krav att du arbetat som projektingenjör.  Vana av att arbeta med Office programmen är nödvändigt, och erfarenhet av BidCon samt Power Project är meriterande. Som människa och medarbetare gillar du utmaningar och problemlösning och ser fram emot att bygga ett levande Norrland med oss på plats i Hemavan.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta arbetschef Eva Lidestav 010-130 78 31 eller Lena Forsgren HR 010-130 78 93.

Ansökan

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. När du klickar på “Sök tjänsten” så kommer du att länkas till jobbet.se och därifrån gör du din ansökan.

Sista dag för ansökan är 2021-04-17, men vi gör urval löpande.

Varmt välkommen till Contractor!

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf