Arbetsledare till Vemdalen

Arbetsledare till Vemdalen

Vemdalen

Satsar på Norrland.

Contractor Sundsvall satsar och utökar sin verksamhet till Vemdalen.
Gillar du utmaningar, utveckling och byggande?

Vi kommer satsa på vår byggverksamhet i Vemdalen, en aktiv turistort som ligger ca 20 mil fr Sundsvall i Jämtlandslän och Härjedalens kommun. Att arbeta hos oss innebär att bygga med högt engagemang, god kompetens och en stor portion glädje. Trots att vi växer, värnar vi om att behålla den familjära stämningen och närheten till beslut. Ett jobb på Contractor innebär högt engagemang, tillit och ett gott kamratskap.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som vill jobba som arbetsledare och bygga vår organisation i Vemdalen.

Arbetet kräver ett stort ansvarstagande, god planering och att vara bekväm med att ta beslut. Du samarbetar med din platschef, ditt arbetslag, kunder, underentreprenörer samt tredje man.

 

Dina arbetsuppgifter

Att jobba som arbetsledare hos oss innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I detta fall innebär
det också att du får vara med och bygga en ny organisation i Vemdalen. Hos oss kan Du som arbetsledare jobba med flera mindre byggserviceprojekt eller så jobbar du tillsammans med en platschef på ett större projekt. Du bidrar vid planering och leder projekten framåt, följer upp tidplaner och fördelar resurser. Du deltar vid framtagande av tidplaner och utför arbetsberedningar
tillsammans med andra medarbetare i teamet. Du ser till att material finns tillgängligt och har en ständig kommunikation med övriga medarbetare i projektet. Arbetsuppgifterna kan även innebära att du driver mätningsarbeten i projektet, har koll på ritningar och mätdata.

För att lyckas bra med jobbet behöver du ha byggteknisk kompetens och erfarenhet som ledare inom byggentreprenader. B-körkort är också ett krav. Sedan är det meriterande om du har erfarenhet av en del projektledning.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf