Attraktiva bostadsrätter med kanonläge i Härnösand

Contractor i Sundsvall kommer att bygga 23 nya lägenheter i Härnösand tillsammans med Conecti. Precis som projektnamnet Utsikten avslöjar handlar det om ett riktigt kanonläge, med havsutsikt från en av Härnöns soligaste platser.

– Det känns verkligen härligt att vi äntligen ska realisera vårt drömhus. Samarbetet med Contractor känns jättebra, säger Conectis vd Mia Wester. De nya bostadsrätterna ska byggas centralt på Härnön, på en tomt ovanför de så kallade Solbacksvillorna. När Conecti presenterade sin projektidé för Contractor var både det unika läget, idén om husets utformning och visionerna om ett riktigt bra boende avgörande faktorer för att projektet nu blir verklighet.

– Projektidén stämde perfekt in på vår devis att skapa ett levande Norrland, byggt på vanliga människors visioner och drömmar, säger vår Sundsvalls vd Stefan Rex.

Säljstart under hösten
Bostadsprojektet omfattar 23 rymliga bostadsrätter på tre till fyra rum och kök, med stora balkonger i sydväst och en fantastisk utsikt mot havet. Lägenheterna kommer att ha gott om förvaring och möjlighet till eget garage. Byggnaden ska dessutom ha en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal. Säljstarten, som sköts av Mäklarhuset, sker under hösten 2021 och byggstarten är planerad till våren 2022 – Vi har ett jättefint samarbete med Conecti och idag lämnar vi in bygglovsansökan till Härnösands kommun. Snart ska vi kunna presentera projektet mer i detalj och påbörja försäljningen, berättar Mats Håkansson som är projekteringsansvarig hos oss på Contractor.

Beställare: Conecti tillsammans med Contractor
Projekt: 23 nya bostadsrätter
Stad: Härnösand
Entreprenadform: Totalentreprenad
Byggstart: Våren 2022
Säljstart: Under hösten 2021 via Mäklarhuset.
Intresseanmälan: https://www.maklarhuset.se

För mer info, kontakta: Mats Håkansson, Projekteringsansvarig Contractor, mats.hakansson@contractor.se