Illustration: Foore

21 st bostadsrätter Gondolbyn, Hemavan

Contractor kommer att bygga 21 nya bostadsrätter i Hemavan. Det nyproducerade lägenhetshuset med projektnamnet Gondolbyn byggs i fyra plan och ska som namnet antyder ligga perfekt placerat precis intill gondolliften.

Förutom det attraktiva läget är det en imponerande byggnad som ska uppföras. Så man kan säga att den sätter nivån för det som ska byggas framöver i Hemavan,

Fastigheten kommer att bestå av 21 bostadsrätter på mellan 68 och 113 kvadratmeter. De största lägenheterna har invändiga trappor som leder upp till en loftvåning med takkupor. Det här projektet är ett av Contractors allra största hittills i Hemavan, med en entreprenadsumma på cirka 40 miljoner kronor. Redan i november 2020 inleddes projekteringsarbetet, vilket innebär att byggstarten kan ske redan 1 april eftersom den delen av projektet är genomförd. Inflyttning är satt till påsken 2022.

Ett riktmärke för fjällvärldens byggande

Konstruktionen är en kombination av trä och betong, där den bärande stommen är i betong medan klimatskalets ytterväggar och tak samt innerväggar byggs i träkomponenter levererade av Jörnträhus.

Dessa lägenheter har ett suveränt Ski In Ski Out läge ett stenkast från den populära Gondolen, pisterna och ligger i direkt anslutning till barnbacken. Restaurang Solkatten ligger i området och Björk Topprestaurang når man enkelt med Gondolen. Bostadsrätterna kommer att ha hög standard med bla genomgående ekparkett och klinker golv, bastu med asppanel, helkaklade badrum med tvättmaskin, fina kök med inbyggda vitvaror, stora balkonger och loftgångar med härlig utsikt och glasräcke. Till fastigheten finns 10st ladduttag för elbil. Skidförråd byggs för varje lägenhet.

För mer information

Magnus Forsberg, Mäklare
070-545 59 33
magnus.forsberg@maklarringen.se

Albin Holmberg, VD Contractor Hemavan
010-130 78 30
albin.holmberg@contractor.se

www.gondolbyn.se

ANMÄL INTRESSE PÅ MÄKLARRINGEN

Fakta

Adress
Gondolgränd 5, 920 66 Hemavan
Visa på karta
Byggstart
April -21
Beräknat inflyttningsdatum
31 Mars -22
Storlek
68,5-113 kvm fördelat på 4-5 ROK
Pris
1,795,000 - 3,295,000 kr. Månadsavgift 2700 - 4570 kr.