Contractorstaffeten

Contractorstaffeten

Det är väl ingen hemlighet att vi på Contractor gillar att tävla. Vad det än gäller, faktiskt. Ett bra bevis på det är skidtävlingen Contractorstafetten, som vi har arrangerat i februari varje år sedan 1973. De enda gångerna vi har tvingats ställa in var 2014–2015, när vädret inte lämpade sig för skidåkning.

Stafetten är öppen för såväl proffs som amatörer och vi ser allra helst att ni ställer upp med deltagare som jobbar på ert företag. För hur mycket vi än gillar att tävla, vill vi att fokus under dagen framför allt ska vara att träffas och ha kul. Både i spåret och vid sidan om!

 

Den 20 februari är det dags igen! Vi kör med tre personer per lag. Mixlag är välkomna. Stafetten är öppen för alla, både motionärer och elitåkare, men det är såklart roligast om deltagarna i första hand kommer från ert företag.

Efter tävlingen bjuder vi på något energihöjande i SSK:s klubbhus. Vinnarna föräras med en stilig buckla och alla deltagare har chans på det fina prisbordet, som lottas ut på startnummer. Vill du vara med och skänka priser är det välkommet!

Vad?
Lagstafett på längdskidor, klassisk stil.

När?
20 februari klockan 15.00.

Var?
Vitberget, med start på Skellefteå Camping.

Hur tävlar vi?
Herrklass/mixlag 3 x 5,0 km
Damklass 3 x 2,5 km

Anmäl ditt lag till Ann Karlberg på 010-130 78 09 eller ann.karlberg@contractor.se senast 17 februari. Varmt välkomna till en rolig och svettig vinterdag!