Skip to main content

Contractorskolan

Contractorskolan
– praktisk väg till ditt nya yrke.

Contractorskolan är precis vad det låter som: vår egen skola för dig som vill jobba inom bygg men inte har utbildningen för det – ännu.

Det finns många vägar in i byggbranschen och för dig som inte skaffat en yrkesutbildning tidigare är det aldrig försent att byta bana. På Contractor har vi i perioder haft möjlighet att ta in drivna personer som bestämt sig för att jobba med bygg och gett dem förutsättningar att lära sig jobbet hos oss.

Rent praktiskt fungerar Contractorskolan så här. Du får möjlighet att testa yrket genom en provanställning på 6 månader. Efter denna provperiod utvärderar vi tillsammans om du känner dig redo och motiverad att ta nästa steg. Detta steg innebär att du påbörjar din yrkesutbildning där du utbildar dig i ett yrke samtidigt som du arbetar. Efter utbildningen kan du titulera dig som antingen snickare, plattsättare eller betongarbetare och motta ditt yrkesbevis

Är du intresserad av Contractorskolan? Just nu är anmälan stängd, men håll utkik här och på våra sociala kanaler för mer information om när intagningen öppnar upp igen.