Yrkesarbetare

Yrkesarbetare

Skellefteå

Sök tjänsten

Vi söker en duktig kranförare och en erfaren yrkesarbetare inom trä eller betong.

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Hos oss på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor

Att arbeta i våra större projekt innebär att du tillsammans med ditt arbetslag och övriga på arbetsplatsen jobbar för att göra vår kund nöjd, hålla tidplaner, en hög kvalitet och en god och säker arbetsmiljö. Du behöver vara en teamspelare som gillar att driva och känner ansvar och engagemang för ditt arbete.

Dina kvalifikationer

Vi vill att du ska vara professionell i ditt bemötande, känna ansvar för ditt arbete och oss som företag, ha ett serviceinriktat arbetssätt och tycka om när vardagen erbjuder utveckling och utmaning. Vi söker dig som är utbildad yrkesarbetare inom gruppen träarbetare, betongarbetare, kranförare eller har motsvarande kompetens. B-körkort krävs.

Vilka är vi?

På Contractor i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling. Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Så här lämnar du din ansökan

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. För ytterligare information om tjänsten kontakta vår VD i Skellefteå Kurt Nyström 010-130 78 77 eller HR Lena Forsgren 010-130 78 93

Sista dag för ansökan är 2020-12-01 men vi gör urval löpande. När du klickar på “Sök tjänsten” så kommer du att länkas till jobbet.se och därifrån gör du din ansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf