Yrkesarbetare byggservice

Yrkesarbetare byggservice

Umeå

Sök tjänsten

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som yrkesarbetare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta inom byggservice hos oss innebär ett varierat arbete. Vi jobbar bland annat med: om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, försäkringsskador, köksmontering. Många av våra projekt innebär arbete hemma hos privatpersoner, därför vill vi att du är en ansvarstagande och lyhörd person med en god social förmåga. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där du tillsammans med dina grymt duktiga kollegor genomför våra projekt och vi tror att du har en god samarbetsförmåga.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med mindre projekt, gillar att ta ansvar och att styra upp ditt egna arbete. Du ska vara professionell i ditt bemötande, känna ansvar för ditt arbete och oss som företag, ha ett serviceinriktat arbetssätt och tycka om när vardagen erbjuder utveckling och utmaning. Ingen dag är den andra lik hos oss på Contractor. Och vi hoppas att du liksom vi älskar att det är på det sättet.

Vi söker dig som är utbildad yrkesarbetare inom gruppen träarbetare, murare, betongarbetare eller har motsvarande kompetens. B-körkort krävs.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta vår VD i Umeå Richard Carlsson 010-130 78 06 eller HR Lena Forsgren 010-130 78 93.

Ansökan

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se märk ansökan med Ref nr: 2020:31 Sista dag för ansökan är 2020-07-30 men vi gör urval löpande

Vilka är vi?

På Contractor i Umeå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Så om du är rädd för att sluta utvecklas och bara göra samma saker, eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör? Varmt välkommen med din ansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf