Yrkesarbetare Bygg

Yrkesarbetare Bygg

Hemavan

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.
Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som yrkesarbetare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor
Som yrkesarbetare på Contractor kan du lita på att ingen dag är den andra lik. Du gillar ombyte och tycker om att jobba inom såväl byggservice- som större entreprenadsprojekt.

Större projekt 
På våra större projekt jobbar du tillsammans med ditt arbetslag och övriga på arbetsplatsen för att göra vår kund nöjd, hålla tidplaner och en god och säker arbetsmiljö. Du behöver vara en teamspelare som gillar att vara en del av ett arbetslag som drivs av samma saker – att på ett säkert sätt leverera högkvalitativa produkter i god tid till våra nöjda kunder. Att jobba tills det är bra och klart, helt enkelt. Därför är det viktigt att du är drivande och känner ansvar och engagemang för ditt arbete.

Byggservice 
Att arbeta inom byggservice hos oss innebär ett varierat arbete som låter dig utvecklas hela tiden. Vi jobbar bland annat med: om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, försäkringsskador och köksmontering. Många av våra projekt innebär arbete hemma hos privatpersoner, därför är du en ansvarstagande och lyhörd person med en god social förmåga. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där du tillsammans med andra genomför våra projekt. Vi önskar att du är en person som föredrar att samarbeta och gillar vara en del av ett lag.

Din profil
För att lyckas bra med jobbet vill vi att du har yrkesutbildning som träarbetare, murare, betongarbetare eller har motsvarande kompetens. Helst ska du ha några års erfarenhet inom yrket. Oavsett om du jobbar inom byggservice eller i större projekt vill vi att du är professionell i ditt bemötande, känner ansvar för ditt arbete och för oss som företag. Du har ett serviceinriktat arbetssätt och tycker om när vardagen erbjuder utveckling och utmaning. Du är en person som ser möjligheter och gillar problemlösning.

B-körkort är ett krav. Att du bor eller vill bosätta dig i Hemavan eller Tärnaby är en merit.

Vilka är vi?
På Contractor i Hemavan arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling. Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland. Och det kan du också.

Så här lämnar du din ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta vår projektingenjör Eva Lidestav på 010-130 78 31 eller Lena Forsgren, HR-ansvarig på 010-130 78 93.

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se. Märk din ansökan med referensnummer 20:33 så hamnar den rätt.

Sista dag för ansökan är 2020-10-30 men vi gör urval löpande.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf