Yrkesarbetare bygg

Yrkesarbetare bygg

Skellefteå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som yrkesarbetare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Dina arbetsuppgifter

Större projekt

Att arbeta i våra större projekt innebär att du tillsammans med ditt arbetslag och övriga på arbetsplatsen jobbar för att göra vår kund nöjd, hålla tidplaner, en hög kvalitet och en god och säker arbetsmiljö. Du behöver vara en teamspelare som gillar att driva och känner ansvar och engagemang för ditt arbete.

Byggservice

Att arbeta inom byggservice hos oss innebär ett varierat arbete. Vi jobbar bland annat med: Om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, försäkringsskador, köksmontering. Många av våra projekt innebär arbete hemma hos privatpersoner, därför är du en ansvarstagande och lyhörd person med en god social förmåga. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där du tillsammans med andra genomför våra projekt och vi tror att du har en god samarbetsförmåga.

Din profil

Oavsett om du jobba inom byggservice eller i våra större projekt vill vi att du ska vara professionell i ditt bemötande, känna ansvar för ditt arbete och oss som företag, ha ett serviceinriktat arbetssätt och tycka om när vardagen erbjuder utveckling och utmaning.

Vi söker dig som är utbildad yrkesarbetare inom gruppen träarbetere, murare, betongarbetare eller har motsvarande kompetens. B-körkort krävs.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta vår VD i Skellefteå Kurt Nyström 010-130 78 77 eller HR Lena Forsgren 010-130 78 93

Ansökan

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se märk ansökan med Ref nr 2020:27 Sista dag för ansökan är 2020-07-30 men vi gör urval löpande.

Vilka är vi?

På Contractor i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Så om du är rädd för att sluta utvecklas och bara göra samma saker, eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör? Varmt välkommen med din ansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf