Yrkesarbetare Bygg

Yrkesarbetare Bygg

Sundsvall

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som yrkesarbetare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor

Som yrkesarbetare på Contractor kan du lita på att ingen dag är den andra lik. Din roll är varierad och låter dig utvecklas hela tiden. Du gillar ombyte och tycker om att jobba inom såväl byggservice- som större entreprenadsprojekt. Du föredrar att samarbeta och gillar vara en del av ett stort arbetslag. Du är en ansvarsfull och lyhörd person som med god social förmåga driver projekten framåt, oavsett om du jobbar hemma hos privatpersoner eller är ute på större projekt. För du ingår i ett arbetslag som drivs av samma saker – att på ett säkert sätt leverera högkvalitativa produkter i god tid till våra nöjda kunder. Att jobba tills det är bra och klart, helt enkelt.

Dina kvalifikationer

För att lyckas bra med jobbet vill vi att du har yrkesutbildning som träarbetare, murare, betongarbetare eller har motsvarande kompetens. Vi tror att det är bra att du är professionell i ditt bemötande och har lätt för att ta ansvar för ditt arbete. Det är dessutom fördelaktigt om du är en person som ser möjligheter och som gillar problemlösning. B-körkort är ett krav.

Vilka är vi?

På Contractor i Sundsvall arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling. Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör?

Så här lämnar du din ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta Ann Karlberg, HR-ansvarig på 010-130 78 09. Ansökan skickas med CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se. Märk din ansökan med referensnummer: 20:4 så hamnar den rätt.

Sista dag för ansökan är 2020-01-20, men urval görs löpande.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf