Sommarjobb hos Contractor

Sommarjobb hos Contractor

Skellefteå – Umeå – Sundsvall – Hemavan – Lycksele

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Hos oss på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Dina arbetsuppgifter
Ett sommarjobb hos oss kan se lite olika ut beroende på vilken bakgrund du som söker har. Studerar du till byggingenjör har du möjlighet att sommarjobba tillsammans med våra tjänstemän ute i projekten och hjälpa till med diverse arbetsuppgifter. Du kommer även att få jobba tillsammans med våra yrkesarbetare. Du kan få jobba med flera mindre byggserviceprojekt eller så jobbar du tillsammans med en platschef på ett större projekt. Du får insyn i hur vi jobbar med planering, tidplaner och uppföljning. Har du annan inriktning på dina studier exempelvis annan högskola eller kanske ska du bli yrkesarbetare så är du också välkommen med din ansökan.

Kompetens och personliga egenskaper 
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för byggbranschen som vill utvecklas, vara nyfiken och vara med och bygga ett levande Norrland med oss. Du har en god organisations- och planeringsförmåga, gillar utmaningar och att tänka nytt. Vi tror att du en social och positiv lagspelare som gillar att driva framåt. Det du behöver visa är din vilja, engagemang och nyfikenhet.

Mer information
För ytterligare information kontakta HR Lena Forsgren på 010-130 78 93.

Ansökan
Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev via följande länk.

Sista dag för ansökan är 2021-05-31 men vi gör urval löpande.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf