Projektingenjör

Projektingenjör

Umeå

Sök tjänsten

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som projektingenjör på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Dina arbetsuppgifter

Som projektingenjör hos oss har du en bred och varierande roll då du ingår i i våra projekt från tidigt skede till färdigställd byggnad. Du arbetar nära, och är ett viktigt stöd till VD, platschefer och arbetsledare. Du är många gånger början till vår nästa affär.

I rollen ingår bland annat att ansvara för anbudskalkyler, marknadsbevakning, kontakt med underleverantörer, medverkan i upphandling av samarbetspartners, övriga inköp, framtagande av budget, projektstöd och uppföljning och mycket mer. Då varje projekt är unikt kommer din roll att variera över tid och utifrån din erfarenhet och kompetens.

Kompetens och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av anbudskalkyler är kreativ och driven. Rollen kräver förståelse för byggprocessens förutsättningar och villkor, grundläggande kunskap om byggproduktion, ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt god samarbetsförmåga. Vi tror att Du har god kännedom om kostnadsnivåer och tekniska lösningar. Vana av att arbeta med Office programmen är nödvändigt, och erfarenhet av BidCon samt Power Project är önskvärt. Vi tror även att Du har tidigare erfarenhet av arbete ute på fältet i olika byggprojekt. Som människa och medarbetare gillar du utmaningar och problemlösning och ser fram emot att bygga ett levande Norrland med oss.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta vår VD i Umeå Richard Carlsson 010-130 78 06 eller HR Lena Forsgren 010-130 78 93.

Ansökan

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se märk ansökan med Ref nr: 2020:29 Sista dag för ansökan är 2020-07-30 men vi gör urval löpande

Vilka är vi?

På Contractor i Umeå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Så om du är rädd för att sluta utvecklas och bara göra samma saker, eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör? Varmt välkommen med din ansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf