Platschefer Bygg

Platschefer Bygg

Sundsvall

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.
Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som platschef på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor
Att jobba som platschef hos oss innebär ett omväxlande jobb med stort eget ansvar från början till slutet av våra byggprojekt. Tillsammans med våra engagerade duktiga medarbetare leder du projekten och levererar hög kvalitet i rätt tid till våra nöjda kunder. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på typen av projekt du ansvarar för men arbetet innehåller ansvar för tidsplanering, projektens ekonomi, produktionsledning, personalansvar, samordning med underleverantörer och kundkontakter. Till din hjälp har du tillgång till stödresurser såsom kalkyl, KMA, HR och inköp.

Som person är du en sån som ser möjligheter och gillar problemlösning. Samtidigt är du en varm och närvarande person som tycker om att samarbeta och finnas där för andra människor. För som platschef jobbar du också med att utveckla relationerna till dina medarbetare och dina kunder. En av dina viktigaste arbetsuppgifter blir därför att skapa motiverade och engagerade team som jobbar mot samma mål. Så vi har möjlighet att tillfredsställa, eller till och med överträffa, kundens förväntningar.

Dina kvalifikationer
För att lyckas bra i de här rollerna söker vi dig med byggteknisk kompetens och erfarenhet som ledare inom byggentreprenader. Vi behöver förstärka vår organisation både med personer som drivit större entreprenader och som utmanas av att hålla flera mindre projekt i luften samtidigt. Om du har erfarenhet av att leda andra och tycker om att utveckla din organisation kommer du trivas hos oss.

Vilka är vi?
På Contractor i Sundsvall arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling. Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör? Varmt välkommen med din ansökan.

Så här lämnar du din ansökan
Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta vår VD i Sundsvall, Stefan Rex på 010-130 78 67 eller Lena Forsgren, HR-ansvarig på 010-130 78 93.

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se. Märk din ansökan med referensnummer: 20:32 så hamnar den rätt.

Sista dag för ansökan är 2020-10-14 men vi gör urval löpande.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf