Platschef Mark

Platschef Mark

Skellefteå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som platschef på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor

Som platschef på Contractor Mark ansvarar du för mark- och anläggningsprojekten. I nära samarbete med vd och projektchef och koncernens stödfunktioner ser du till att leverera hög kvalitet i rätt tid till våra nöjda kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket projekt du ansvarar för, därför är det viktigt att du är en person som gillar stort eget ansvar och som går igång på att jobben är omväxlande och dagarna aldrig densamma.

Du beskriver dig själv som engagerad, effektiv och affärsmässig. Du gillar att jobba mot konkreta målsättningar, oavsett om de är dina egna, projektets eller företaget, och tar stort ansvar för att se till att målen uppfylls. Samtidigt är du en varm och närvarande person som tycker om att samarbeta och finnas där för andra människor. För som platschef jobbar du också med att utveckla relationerna till dina medarbetare och dina kunder. En av dina viktigaste arbetsuppgifter blir därför att skapa motiverade och engagerade team som jobbar mot samma mål. Så vi har möjlighet att tillfredsställa, eller till och med överträffa, kundens förväntningar.

Dina kvalifikationer

För att lyckas bra med jobbet vill vi att du har erfarenhet av liknande ledarroller inom bygg- och anläggning, eller likvärdig kompetens. Det är meriterande om du har goda kunskaper om entreprenadjuridik och mängdreglering enligt mät- och ersättningsregler i MER.

Vilka är vi?

På Contractor Mark i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling. Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör?

Så här lämnar du din ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta vår projektchef David Andersson på 070-253 13 38 eller P-A Wass som är vd för Contractor Mark på 070-394 06 26. Ansökan skickas med CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se. Märk din ansökan med referensnummer: 20:7 så hamnar den rätt.

Sista dag för ansökan är 2020-01-20, men urval görs löpande.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf