Platschef Bygg

Platschef Bygg

Skellefteå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som platschef på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor

Som platschef på Contractor leder du projekten och levererar hög kvalitet i rätt tid till våra nöjda kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket projekt du ansvarar för, därför är det viktigt att du är en person som gillar stort eget ansvar och går igång på att jobben är omväxlande och att den ena dagen aldrig är den andra lik. Det är däremot vanligt att du som platschef ansvarar för tidsplanering, projektekonomi, produktionsledning, personalansvar och samordning med underleverantörer. Till din hjälp kommer du självklart ha stödresurser inom KMA, HR, inköp och kalkyl.

Som person är du en sån som ser möjligheter och gillar problemlösning. Samtidigt är du en varm och närvarande person som tycker om att samarbeta och finnas där för andra människor. För som platschef jobbar du också med att utveckla relationerna till dina medarbetare och dina kunder. En av dina viktigaste arbetsuppgifter blir därför att skapa motiverade och engagerade team som jobbar mot samma mål. Så vi har möjlighet att tillfredsställa, eller till och med överträffa, kundens förväntningar.

Dina kvalifikationer

För att lyckas bra med jobbet söker vi dig med byggteknisk kompetens och erfarenhet som ledare inom byggentreprenad. Det vore fördelaktigt om du dessutom hade erfarenhet av projektledning. Att du är en god planerare och har ett organiserat arbetssätt som skapar lönsamma affärer tror vi är en förutsättning för att du ska trivas i din roll.

Vilka är vi?

På Contractor i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling. Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör?

Så här lämnar du din ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta Ann Karlberg, HR-ansvarig på 010-130 78 09. Ansökan skickas med CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se. Märk din ansökan med referensnummer: 20:9 så hamnar den rätt.

Sista dag för ansökan är 2020-01-20, men urval görs löpande.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf