Platsansvarig

Platsansvarig

Lycksele

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Nu förstärker vi vår organisation i Lycksele och söker nu en platsansvarig som kan stötta vår VD och fortsätta utveckla vår verksamhet i på orten. I dag är vi ca 35 anställda i Lycksele och driver ett flertal såväl stora som små byggprojekt. Som platsansvarig på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar 
i generationer.

Du på Contractor

Som platsansvarig jobbar du tillsammans med vår VD med den dagliga ledningen av verksamheten. Du jobbar med att hitta våra nya affärer, skapar goda relationer med våra kunder och beställare samt utvecklar de tjänster som vi erbjuder.  Du kommer jobba med kalkyler, bygglovsprocesser, byggledning samt ekonomisk uppföljning i form av budget och prognoser. Du stöttar också våra platschefer operativt i deras projekt. Då Contractor Lycksele är en del av en större koncern har du även möjlighet att jobba med strategiska och koncerngemensamma frågor.

Dina kvalifikationer

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från byggbranschen. Erfarenhet av kalkylarbete men även praktisk daglig byggledning är önskvärt. Du behöver ha intresse för att skapa nya affärer och ser möjligheter och utmaningar istället för hinder. Du ska tycka om att möta människor och hantera såväl kunder som personal. Du är professionell och jobbar strategiskt mot de mål du får. Det viktigaste är att du som människa är nyfiken och engagerad. Kunskap om hur vår verksamhet fungerar kommer du att få från oss.

Vilka är vi?

På Contractor i Lycksele arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Så om du är rädd för att sluta utvecklas och bara göra samma saker, eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Så här lämnar du din ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta vår VD Albin Holmberg 010-130 78 30 eller ansvarig rekryterare Lena Forsgren på 010-130 78 93.

Ansökan skickas med CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se. Märk din ansökan med referensnummer: 2020:13 så hamnar den rätt.

Sista dag för ansökan är 2020-04-03, men urval görs löpande.

Är du nöjd med vad du gör?
Varmt välkommen med din ansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf