Markarbetare

Markarbetare

Skellefteå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som markarbetare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor

Som markarbetare på Contractor Mark möjliggör du för framtidens byggande. Vi vet att framgång bygger på allas engagemang och driv och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför hoppas vi att du är en driftig person som ser möjligheter och gillar problemlösning. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på vilket projekt du arbetar med för stunden, men du kan lita på att vardagen blir allt annat än repetitiv. Och det passar dig utmärkt för du är en sån går igång på att jobben är omväxlande och dagarna aldrig likadana. 

I rollen som markarbetare arbetar du med alla typer av mark- och anläggningsarbeten där rörarbete, grundläggningsarbete, finplanerings- och plattläggningsarbeten är några av dem.

Dina kvalifikationer

För att lyckas bra med jobbet ser vi gärna att du har erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete, helst med yrkesbevis inom mark eller som maskinförare men det är inget krav. Vi tror att det är fördelaktigt om du har kunskap av ritningsläsning, utsättning, VA, rörläggning samt sten- och plattsättning. B-körkort är ett krav.

Vilka är vi?

På Contractor Mark i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling. Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör?

Så här lämnar du din ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta vår projektchef David Andersson på 070-253 13 38 eller P-A Wass som är vd för Contractor Mark på 070-394 06 26. Ansökan skickas med CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se. Märk din ansökan med referensnummer: 20:5 så hamnar den rätt.

Sista dag för ansökan är 2020-01-20, men urval görs löpande.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf